Joan Aregio serà a Manresa per parlar de les polítiques de suport a l'empresa

L'acte tindrà lloc aquest divendres a la seu de la Cambra de Comerç de Manresa

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:48h
Joan Aregio, secretari d'Empresa i Competitivitat del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, serà el convidat d'un nou esmorzar empresarial que tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Manresa aquest proper divendres, 10 de juny. Aregio hi serà per parlar de les iniciatives de suport a l'empresa i les polítiques industrials. L'acte començarà a les nou del matí i per assistir-hi cal inscriure's al telèfon 93 872 42 22 o a l'adreça de correu electrònic [email protected].

Joan Aregio, nascut a Barcelona l'any 1960, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha ocupat diferents càrrecs tant al govern de la Generalitat com a la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i a l'empresa pública ADIGSA. Entre el 2011 i el 2013 va ser director del Servei Català de Trànsit. Del gener del 2013 al gener del 2014 va ser director del Servei d'Ocupació de Catalunya. En el període 2014-2016 va ocupar el càrrec de secretari d'Ocupació i Relacions Laborals del departament d'Empresa i Ocupació i actualment és secretari d'Empresa i Competitivitat.

L'acte és obert a totes les persones, empresaris i professionals d'empreses del territori, que tinguin interès en conèixer les polítiques de suport a l'empresa previstes pel govern català.

Al final de les ponències hi haurà un col·loqui per tal que el convidat pugui intercanviar punts de vista i copsar les demandes dels assistents.