L'AVV Sagrada Família, en contra de la nova ubicació dels contenidors

Contenidors a Francesc Macià, al fons, lloc on eren abans
Contenidors a Francesc Macià, al fons, lloc on eren abans | Pere Fontanals
Redacció
06 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:53h
L'AVV de la Sagrada Família està descontenta amb el canvi d'ubicació d'alguns contenidors del barri i properament es reunirà amb el regidor de Medi Ambient, Jordi Serracanta, per traslladar-li el seu descontent. Principalment es queixen que moltes de les ubicacions canviades han portat els contenidors a "zones amb comerços de comestibles a la vora", o al costat de parades de bus, "on la gent que espera ha d'anar aguantant la pudor", explica la seva presidenta Marina Hosta.

El canvi, però, que els ha indignat més és el dels contenidors que hi havia al lateral del solar de terra de davant de la Taberna del Mallol i que han estat traslladats a l'avinguda Francesc Macià. "Aquells contenidors feien de barrera física per a que els cotxes no entressin a aparcar al solar de qualsevol manera, i a més a més no molestaven a ningú perquè es trobaven a certa distància d'habitatges i comerços", explica Hosta. "Hi ha noves ubicacions que obliguen als veïns a creuar carrers, quan el propi Ajuntament sempre diu que això s'ha d'evitar".

Els membres de l'Associació de Veïns es reuniran amb el regidor sense massa esperança: "sempre són ells els qui tenen raó".