La manresana Mireia Badia s'estrenarà en el mundial d'enduro a Finlàndia

Serà aquest proper cap de setmana, mentre que el següent es traslladarà a Suècia

La manresana Mireia Badia amb la seva Husqvarna de l'equip Motorgas
La manresana Mireia Badia amb la seva Husqvarna de l'equip Motorgas | Kebo
Redacció
06 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:09h
La manresana Mireia Badia, participarà a les dues primeres curses del Campionat del Món d'Enduro femení que es disputaran els dos pròxims caps de setmana a Finlàndia i Suècia respectivament.

La pilot manresana d'Enduro que encapçala els Campionats d'Espanya i de Catalunya de l'especialitat després d'haver-se imposat a totes les curses disputades fins al moment, ha estat convidada per la Federació Espanyola de Motociclisme a participar en aquestes dues curses.

Mireia Badia valora la seva estrena mundialista: "estic molt contenta i molt agraïda a la Federació Espanyola que em dóna aquesta oportunitat de competir al màxim nivell. Realment no m'ho esperava. Tenia pensat participar a la tercera cursa del Campionat del Món que es disputarà el primer cap de setmana de juliol a Euskadi, però la invitació federativa ho ha avançat tot. És una gran oportunitat ja que em permet competir al màxim nivell i espero aprofitar-la".

El Gran Premi de Finlàndia d'Enduro es disputarà a Heinola els dies 11 i 12 de juny i el Gran Premi de Suècia tindrà lloc una setmana després (dies 18 i 19 de juny) a Enkoping.

La pilot manresana té molt clar els seu plantejament en aquestes curses: "l'objectiu és sobretot aprendre i començar a competir amb les millors del món i, sobretot, en curses on l'exigència del recorregut és molt alta ja que el grau de dificultat és molt elevat. Des de la Federació ja m'han dit des del primer moment que no em pressioni i que només es tracta de començar a prendre contacte amb el mundial i anar aprenent. Està clar que, com a esportista, sempre que competeixo aspiro a aconseguir els millors resultats possibles, però cal tenir en compte la dificultat i la manca d'experiència. Sobretot espero gaudir-ne i aprendre al màxim i respondre a la confiança federativa malgrat que se que tocarà patir".