La III Diada del Local dels Salats de Súria acaba sota cobert

Diada del Local de Súria amb el cel ja amenaçador
Diada del Local de Súria amb el cel ja amenaçador | Salats
Redacció
05 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:03h
Els Salats de Súria van organitzar dissabte la III Diada del Local al carrer Sant Josep, juntament amb els Castellers d'Altafulla i els Picapolls de la Gavarresa, tot i que la pluja va obligar a traslladar l'actuació al Local Salat a la meitat de la primera ronda.

Encara a plaça, es van descarregar els pilars d'entrada: 2p4 dels Salats de Súria, en el que es va estrenar una castellera de segon, i p4 de Picapolls i Castellers d'Altafulla. A la primera ronda, i amb el cel ennuvolat, els Salats van descarregar un 2d6 en el que els dosos eren força lleugers. Els Castellers d'Altafulla van descarregar el 3d6p quan va començar a ploure. Va ser quan la diada es va traslladar al local.

Un cop allà, els Picapolls van completar la primera ronda descarregant el 3d6p. A la segona ronda, els Salats de Súria van descarregar un 3d7 molt sòlid, mentre que els Castellers d'Altafulla i els Picapolls de la Gavarresa van descarregar el 2d6 i el 4d6 respectivament. A la tercera ronda, els Salats de Súria van descarregar el 4d6, mentre que el castell descarregat tant per Castellers d'Altafulla com Picapolls de la Gavarresa va ser el 3d6. Finalment, a la ronda de pilars, els Salats de Súria van descarregar un p5 i 2p4, els Castellers d'Altafulla un p4ps i un p4, i els Picapolls de la Gavarresa, 2p4.

Aquesta jornada atípica, marcada per la pluja, es va acabar amb un sopar amb totes tres colles i un concert a càrrec de Dj Lelo, Mad Drummer and the Outlaws i Ponsi Dj's. La propera actuació dels Salats serà diumenge 12 de juny a les 12 del migdia a la plaça de Sant Ramón, a Cerdanyola del Vallès. Hi actuaran juntament amb la colla de la ciutat, els Castellers d'Esparraguera i els Castellers de Castellar del Vallès.
Arxivat a