Sant Vicenç contractarà deu joves per a la Brigada Municipal durant l'estiu

Les regidories de Joventut i Via Pública volen facilitar l'accés al mercat de treball de joves desocupats amb contractes de treball a temps parcial

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:21h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet contractarà aquest estiu deu joves d'entre 16 i 25 anys per a la Brigada Municipal. En el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona, les regidories de Joventut i Via Pública ofereixen deu contractes de treball a temps parcial de tres mesos de durada coincidint amb l'època estival. Els contractes seran vigents del 22 de juny al 22 de setembre per facilitar el seguiment del curs acadèmic en tots aquells joves desocupats que en l'actualitat estudien.
                                     
Tasques de la Brigada jove

És previst que els membres que formin part de la Brigada jove assumeixin les tasques de pintura dels passos soterrats del ferrocarril i del mobiliari urbà, la neteja de les zones descuidades i donin suport a la brigada en les feines ordinàries de manteniment de la via pública i dels edificis municipals. 

Els contractes preveuen una dedicació d'un 40% respecte una jornada de treball completa amb la voluntat que la feina sigui compatible amb sessions formatives que promoguin l'aprenentatge de l'ofici i es millori l'ocupabilitat dels joves.