Monistrol de Montserrat estrena diumenge el cicle «Racons Xics»

Es tracta de la proposta de cultura i arts escèniques "Racons" adaptada als infants

Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:37h
El setembre del 2014 l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat va encetar "Racons", un cicle d'arts escèniques i de cultura amb actuacions a l'aire lliure, per posar en valor els diversos espais del poble amb interès històric i patrimonial, com el passatge i el passeig de la Canaleta, la Plaça de l'església parroquial, o l'edifici de Can Gibert.

Aquest 2016 el consistori ha decidit ampliar aquest cicle creant "Racons Xics", adaptat al públic infantil, i que s'iniciarà aquest diumenge 5 de juny, a dos quarts de set de la tarda, al parc infantil de la Plaça dels Països Catalans, amb l'espectacle "La poesia dels objectes", creat pel sabadellenc resident a Manresa Raül Benéitez. Es tracta d'una representació teatral on els objectes d'ús quotidià (una bicicleta, un rellotge, una cafetera o, fins i tot, una cortina) en són els protagonistes. A través de diverses cançons, aquests elements "que sovint tenim vistos i no els hi parem especial atenció", comenta Benéitez, cobraran vida i oferiran una nova mirada cap a les coses senzilles "que ens poden evocar moments d'intensa felicitat". 

A banda d'aquest espectacle inaugural, n'hi haurà dos més. El primer se celebrarà el diumenge 12 de juny al parc infantil de la Plaça de la Font Gran i es titularà "La música de la ciència". Anirà a càrrec del científic Dani Jiménez i del conjunt musical monistrolenc Prepe's Band.

El darrer espectacle del cicle s'anomena "Caprici de nina" i es durà a terme el diumenge 19 de juny de la mà de les actrius Valèria Sorolla i Clara Manyós i de l'arpista Berta Puigdemasa.