Sant Vicenç lliura els premis del concurs d'idees emprenedores «JovEmprèn»

La tercera edició del certamen va comptar amb la participació de més de 250 alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:11h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va lliurar aquest passat dilluns els premis del concurs d'idees emprenedores "JovEmprèn". En la tercera edició del concurs es va comptar amb la participació de 258 alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres d'ensenyament del municipi. 

Durant els darrers mesos, tots ells, han estat treballant en un total de 52 projectes a classe a partir d'aspectes com l'emprenedoria, l'empresa i el treball en equip. Els treballs ofereixen diferents serveis i solucions imaginatives en els àmbits de la salut, l'oci i l'alimentació.
                                     
Els premiats

El jurat va atorgar un total de nou premis dividits en diferents categories amb una dotació econòmica total de prop de 1.000 euros.

El projecte "Freesalt" (de Laura Gibson i Joan Ribera) i "Daily vegetables" (de David Sánchez, Guillem Barberà i Ivan Castillo), van guanyar la categoria d'ESO;  la iniciativa "Do you want something to drink?" (de Núria Masip i Núria Olea) i "Bio Sabó" (de Toni Nieto i Adrià Maldonado) van ser distingides en la categoria Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Pel que fa a Cicles Formatius de Grau Mitjà, els premiats van ser els projectes "Never Wait" (d'Evelyn Romacho, Lily Carrion i Butaine El Berrad) i "Business Smartwatch" (de Mohamed Elhady). 

El jurat també va distingir més alumnes en el marc dels premis especials. El premi al projecte més innovador va ser per Alexander Jaenes i Oriol Montablan per a la iniciativa "Uilex", i el premi al projecte més ben treballat va ser "Freese & Honey" a càrrec de Ferran Martos, Albert Martínez, Samuel Nogués i Marina Ferreira. Finalment el guardói al projecte més responsable socialment va ser per a la iniciativa "Companys Especials" presentada per Maria Àngels Morales, Laura Giménez, Sílvia Giménez, Íngrid Viladrich i Carme Tubau.