Valldaura donarà divendres el tret de sortida a les seves festes

Durant tot el cap de setmana la barriada oferirà activitats lúdiques per a grans i petits

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:41h
Falten exactament tres dies perquè l'Associació de Veïns del barri de Valldaura de Manresa inauguri la seva pròpia festa major. I és que durant els dies 3, 4 i 5 de juny un reguitzell de concerts, activitats esportives i espectacles seran els protagonistes d'una jornada pensada perquè tant petits com grans puguin gaudir del bon temps i de l'ambient familiar del barri.

L'acció començarà el divendres 3 ben d'hora al matí (a dos quarts de nou), amb una caminada fàcil que s'iniciarà des de la Plaça Vuit de Març. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, el casal La Nostra Llar quedarà immers dintre d'un ball festiu amb música en directe. Paral·lelament a aquesta activitat, i pels més petits, davant del bar Globus hi haurà un espectacle infantil que anirà seguit d'un berenar amb xocolata desfeta.

Per inaugurar la festa major com cal, Pilar Goñi serà l'encarregada de glossar el pregó de les festes, que tindrà lloc al local La Nostra Llar a dos quarts de nou del vespre.

Per acabar el primer dia de xerinola, a dos quarts d'onze de la nit, la banda musical Los Pájaros Mojados oferiran un concert a la Pista Poliesportiva de la Plaça Vuit de Març.
El dissabte 4 també es despertarà matiner al ritme dels tabalers de Xàldiga, que, a dos quart sde deu duran a terme un Passacarrers que recorrerà tota la barriada.

Els infants també tindran activitats per triar i remenar: a les deu del matí a la Plaça Vuit de Març hi haurà un espectacle de pallassos i un concurs de dibuix infantil, i a dos quarts de dotze del migdia la Pista Poliesportiva del barri acollirà el Festival de l'Escuma.

A partir de les sis de la tarda, el bar Globus es convertirà en l'escenari d'una representació teatral que anirà a càrrec dels alumnes de l'acadèmia Manresa Teatre Musical (MTM), i a les nou del vespre, a la Pista Poliesportiva hi haurà un sopar popular les entrades pel qual s'han d'adquirir abans del 2 de juny trucant al 938727456 o al 938724889.

Per finalitzar la jornada, el grup d'havaneres Els Pescadors de L'Escala oferiran un concert a la Plaça Vuit de Març a un quart d'onze de la nit.

El darrer dia de festa, diumenge, l'esport serà el que marcarà la jornada. I és que a partir de les vuit del matí començarà un tornaig de petanca que anirà seguit d'una sortida en bicicleta per l'Anella Verda que s'iniciarà a les nou davant de la botiga Tomàs Bellès (Passeig del Riu).

A les deu del matí, i pels que els agradi moure l'esquelet, hi haurà una matinat de country a la Pista Poliesportiva que anirà a càrrec del grup del Taller de Country de l'AVV Valldaura.

La tarda començarà, a dos quarts de sis, amb una exhibició de dansa per part dels alumnes de l'Escola de Dansa Julieta Soler. Després d'això, a dos quarts de vuit del vespre, el grup de música The Caravaning Swing oferiran un espectacle de cloenda amb música en directe, que anirà acompanyat d'una gran botifarrada popular.
 

Programa complet d'activitats.