L'Idescat recollirà dades a Súria per a la nova enquesta de condicions de vida

Entrevistadors degudament identificats es personaran en els domicilis de la vila que en formin part de la mostra

per Redacció , 29 de maig de 2016 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) ha informat l'Ajuntament de Súria que entre els mesos de maig i juliol es recollirà informació a Súria per elaborar una nova edició de l'enquesta de condicions de vida 2016. Per aquest motiu, entrevistadors degudament identificats es personaran en els domicilis de la vila que en formin part de la mostra.

L'objectiu de l'enquesta és conèixer la renda i les condicions de vida de les llars catalanes. La seva elaboració es fa conjuntament amb el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i amb el suport de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Aquesta enquesta està qualificada com a oficial, i per tant és de resposta obligatòria.


L'Idescat va adjudicar la recollida d'informació a l'empresa Análisis e Investigación, per mitjà de concurs públic. La informació facilitada per les persones enquestades estarà protegida pel secret estadístic, d'acord amb la legislació vigent.

Els resultats d'aquesta nova edició de l'enquesta de condicions de vida seran publicats durant el segon trimestre de 2017 al web de l'Idescat, on també es poden trobar els resultats de les edicions anteriors.

 

Participació