L'Ateneu Les Bases prepara cinc dies plens d'activitats per celebrar el seu 4t aniversari

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:19h
Les activitats especials pel quart aniversari de l'Ateneu Les Bases començaran l'1 de juny
Les activitats especials pel quart aniversari de l'Ateneu Les Bases començaran l'1 de juny | Ateneu Les Bases
El passat 2012 es va obrir, a Manresa, un dels gimnassos més ben equipats de la ciutat que, a més, compartia instal·lacions amb la que va esdevenir la segona biblioteca municipal de la capital del Bages. A banda d'aquests dos serveis, aquest espai -l'Ateneu Les Bases- gaudeix d'un centre cívic on s'hi desenvolupen diverses activitats ciutadanes (i on també hi ha un espai per a gent gran), i de l'anomenat Espai Pavelló, un poliesportiu on equips de diversos esports (vòlei, handbol, tennis, futbol sala i tennis) l'utilitzen per entrenar. 

Sembla que faci una eternitat que aquest complex existeix, però de fet només fa 4 anys. És per això que amb la voluntat de poder celebrar aquest aniversari amb totes les persones que en formen part, des de l'equip directiu s'ha organitzat una jornada d'activitats que començarà el dimecres 1 de juny i s'allargarà fins el diumenge dia 5.

Entre les propostes s'hi troben classes de fitness especials que es duran a terme al gimnàs, i una activitat pels més petits de casa que tindrà lloc a l'espai infantil de l'Ateneu el dimecres a dos quarts de sis de la tarda i que girarà entorn de l'escriptor Rohal Dahl.

Per acabar la setmana, el divendres dia 3, es muntarà un sopar al restaurant Onteneu (que forma part, també, de les instal·lacions del complex), les places del qual s'hauran de reservar amb antelació fent-ho saber al mateix establiment.

Si vols saber totes les activitats especials que es duran a terme, fes clic aquí.