El Grup Sardanista Dintre el Bosc celebra 65 anys amb una caminada

Es durà a terme aquest diumenge i resseguirà els espais que Sant Ignasi de Loiola va freqüentar durant la seva estada a Manresa

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:35h
L'històric Grup Sardanista Dintre el Bosc celebra enguany el 65è aniversari de la Colla Dintre el Bosc. És per això que des de l'entitat s'ha organitzat una caminada popular que es durà a terme aquest diumenge 29 de maig i que resseguirà els camins i els espais que Sant Ignasi de Loiola va freqüentar durant la seva estada a Manresa. 

L'excursió, que tindrà un recorregut de 16 quilòmetres i mig, començarà entre les vuit i dos quarts de nou del matí des de la plaça Fius i Palà i passarà per la Torre Sobrerroca, la Capella del Rapte, la Creu del Tort, la Vall del Paradís, el Dipòsit d'aigua de Sant Pau, la Capella de Sant Pau, la Font de Sant Pau, l'antic hostal de Can Poc Oli, el barri dels Comdals, la Torre Santa Caterina, la Capella de la Guia, el Pont Vell, la Cova, la Capella del Pou de la Gallina, i la Capella de Sant Ignasi Malalt. El punt d'arribada serà la mateixa plaça Fius i Palà. Durant la ruta hi haurà tres avituallaments que disposaran d'aigua i aliments.

Tothom que estigui interessat a inscriure's a l'activitat ho pot fer de manera anticipada anant presencialment a la botiga d'esports El Cim (Passeig Pere III, 54); a la botiga Esports Sagi (Carrer Primer de Maig, 4-6), o a l'establiment MacMobles Poble Nou (carrer Cintaires, 24) abans del divendres 27. També hi ha l'opció de fer-ho online clicant el següent enllaç.

D'altra banda, també es podrà fer efectiva la inscripció el mateix dia de la caminada. En el cas de comprar el tiquet anticipadament el preu a pagar serà de 7 euros; si s'adquireix el mateix dia de l'excursió, se n'hauran de pagar 10.