Maria Badia i Celestino Corbacho, a l’acte principal de campanya del PSC a la Catalunya central

Serà dissabte, a les 19.00, al Centre Cívic Evaristo de la Torre del Pont de Vilomara.

Redacció
29 de maig del 2009
Els socialistes de la Catalunya central celebraran al Pont de Vilomara el seu acte principal de campanya per les eleccions europees, i ho faran amb la presència de Maria Badia –cap de llista del PSC– i Celestino Corbacho –ministre de Treball i Immigració–. Serà aquest dissabte, a les 19.00, al Centre Cívic Evaristo de la Torre. Cecilio Rodríguez, alcalde del municipi, obrirà el míting, que serà retransmès en directe per Internet a través de la web www.psctv.cat.

La candidata socialista Maria Badia ja va ser al Bages a principis d’abril amb motiu de la conferència “Recuperem la nostra Europa”, celebrada a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa. En aquella ocasió, Badia va fer una crida a “capgirar la majoria conservadora al Parlament Europeu” per combatre la crisi i va reivindicar la necessitat d’impulsar polítiques socialdemòcrates des de la Unió Europea. La van acompanyar l’eurodiputat Raimon Obiols, l’eurodiputada hongaresa Zita Gurmai i l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí.

L’acte electoral de dissabte coincidirà amb la celebració de la Festa de la Rosa de la Catalunya central, que el Pont de Vilomara acull per cinquè any consecutiu. L’anterior edició, on es va retre un homenatge al desaparegut alcalde Evaristo de la Torre, també va comptar amb la presència del ministre Corbacho.