Joan Baptista Costa, candidat del Bages a la candidatura d’En Comú Podem

Joan Baptista Costa, entre Josep Vendrell i Xavier Domènech
Joan Baptista Costa, entre Josep Vendrell i Xavier Domènech | ECP
Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:16h
Joan Baptista Costa serà de nou el candidat del Bages a la candidatura d'En Comú Podem a les properes eleccions generals del 26 de juny. Costa que és regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i membre del Consell Nacional del partit, figurarà al número 20 de la candidatura de la circumscripció de Barcelona, posició que ja va ocupar a les eleccions del 20 de desembre. 

Per a Costa "el repte de les properes eleccions és guanyar el canvi, fer possible que el canvi que ja va quedar palès a les urnes el passat 20 de desembre sigui també un canvi al govern que reverteixi les retallades en drets socials i faci possible un referèndum a Catalunya" i passa creu "perquè En Comú Podem torni a guanyar a Catalunya, i una victòria de Unidos Podemos i les confluències a la resta de l'Estat". 

Joan Baptista Costa té una llarga trajectòria com a militant ecosocialista i activista a diverses lluites pels drets socials. Mestre de primària és delegat de CCOO als serveis territorials del departament d'Ensenyament i ha participat en els darrers anys en el moviment per una educació pública de qualitat.