L'exregidor de Sant Joan, Carles Martinez, mor al caure al buit quan intentava entrar a casa seva pel balcó

Segons sembla, la víctima, de 47 anys, es va trobar amb el pis tancat i les claus a dins, i va demanar-li al veí de replà poder saltar de balcó a balcó

Carles Martinez Vaquero, en la foto petita
Carles Martinez Vaquero, en la foto petita | Arxiu particular
21 de maig del 2016
Actualitzat el 22 de maig a les 18:46h

Carles Martinez Vaquero, en una foto al seu perfil de Facebook Foto: Arxiu particular


L'exregidor pel PSC de Sant Joan de Vilatorrada, Carles Martinez Vaquero, de 47 anys, ha mort aquest divendres a la nit després de caure al buit des d'un tercer pis quan intentava entrar a casa seva des del balcó del veí del mateix replà, al carrer Torrent del Canigó. Segons sembla, Martínez es va deixar les claus a dins del pis i quan va tornar sobre les 11 de la nit amb el seu fill, va demanar al veí del seu mateix replà poder saltar des del seu balcó i així poder obrir des de dins. Mentre feia l'operació de passar de balcó a balcó va perdre el punt de subjecció i va caure al buit, morint en l'impacte.

Carles Martinez Vaquero havia sigut regidor d'Obres i Manteniment i també d'Educació de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilarorrada en el mandat 2007-11 durant l'alcaldia d'Ezequiel Martínez. Posteriorment, va ser el portaveu del grup municipal del PSC en el següent mandat, després de la dimissió de Francesc Colillas, però no va completar-lo i el 2013 va plegar per motius personals. Martínez Vaquero també estava molt vinculat a l'AMPA d'Ametllers.

Professionalment, va desenvolupar diversos projectes en el món de la restauració i aquest mes de juny tenia previst obrir un negoci d'aquest tipus al carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada. Fins a finals de l'any passat havia treballat per l'empresa de transport de passatgers Castellà, a l'Estació d'Autobusos de Manresa.

L'avís de l'accident va entrar a 2/4 de 12 de la nit i fins al lloc s'hi van desplaçar dotacions de la Policia Local de Sant Joan, dels Mossos i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques que no van poder fer res per salvar-li la vida.