Caixa Manresa i la Generalitat impulsen la Càtedra Antonio Ciccone

Servirà per potenciar projectes de primera fila mundial relacionats amb l’economia aplicada.

Redacció
28 de maig del 2009


El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells; el president de Caixa Manresa; Valentí Roqueta; el director general de la Barcelona Graduate School of Economics, Eduard Vallory; i el prestigiós investigador i professor afiliat de la Barcelona Graduate School of Economics, Antonio Ciccone, han signat avui el conveni de col•laboració per a la constitució de la Càtedra Antonio Ciccone-Caixa Manresa. Aquesta nova càtedra tindrà com a objectiu augmentar la capacitat d’atracció a Catalunya de talent internacional, sobretot de joves, en temàtiques d’economia aplicada i contribuir a portar als grups de recerca en economia aplicada de Catalunya a la primera fila mundial.

A través de la Càtedra, Caixa Manresa, una entitat compromesa amb la recerca, la innovació i la retenció de talent vol reforçar la vinculació estable, sòlida i visible del Dr. Antonio Ciccone amb Catalunya i reforçar la seva col•laboració en tota mena d’activitats relacionades amb la realització i promoció de l’excel•lència i la recerca en ciències econòmiques realitzades a Catalunya. La Càtedra Antonio Ciccone - Caixa Manresa s’ubicarà a la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE).

Caixa Manresa invertirà 60.000 euros per  a la creació i dotació d’aquesta càtedra, per a l’any 2009, així com una quantitat futura global de 180.000 euros a distribuir entre els exercicis de l’any 2010 a l’any 2012.