La Festa dels 3 Tombs torna a Sant Fruitós aquest diumenge

Redacció
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:28h
Sant Fruitós celebrarà la Festa de Sant Antoni Abat aquest diumenge
Sant Fruitós celebrarà la Festa de Sant Antoni Abat aquest diumenge | Jordi Preñanosa
Aquest diumenge 22 de maig Sant Fruitós de Bages celebrarà una nova edició de la Festa de Sant Antoni Abat, els 3 Tombs, una jornada matinal festiva que comptarà amb un programa farcit d'activitats.

Sota l'organització i la gestió del Club Hípic Sant Fruitós, la celebració començarà a les deu del matí, on tots els participants de la festa es concentraran al pàrquing de l'Avinguda Jaume I per dirigir-se a gaudir d'un esmorzar a la Plaça Alfred Figueres. A partir de dos quarts d'onze s'obrirà un circuit de ponis perquè els més petits puguin gaudir d'un passeig.

A les onze, a l'Església Parroquial, se celebrarà la missa solemne en honor a Sant Antoni Abat mentre que a la plaça Alfred Figueres es desenvoluparan diverses actuacions. En aquesta mateixa ubicació, s'iniciarà el concurs de pintura, es realitzarà l'acte oficial del traspàs de la bandera i es farà una demostració del joc de les cintes, que també es podrà tornar a veure a un quart de dues del migdia.

A partir de les dotze s'iniciarà la cavalcada popular amb la participació de la Xaranga de l'Escola de Música i Arts Navarcles - Sant Fruitós que es dirigirà cap a la Plaça de l'Església on es procedirà a la benedicció dels animals.

A les tres del migdia es durà a terme el dinar de Sant Antoni a les instal·lacions del Club Hípic Sant Fruitós, que tindrà un preu de 10 euros.