Ple de Sant Fruitós

Batanés rebutja les al·legacions d'ERC al crematori tot i «no haver-les llegit»

L'alcalde es va escudar amb que "estaven fora de temps" després que el plec de clàusules s'aprovés en un ple extraordinari "i precipitat", segons els republicans

per Redacció , 15 de maig de 2016 a les 10:39 |
Solar on ha d'anar el tanatori-crematori de Sant Fruitós, al costat del cementiri | A. Sánchez
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El plec de clàusules del tanatori-crematori que lligarà Sant Fruitós de Bages amb l'empresa que signi el conveni durant 45 anys és inamovible, després que s'aprovés en un ple extraordinari "i precipitat el passat mes de març, malgrat que els dos grups de l'oposició, CDC i ERC demanessin un ajornament per fer-hi aportacions.

Així va quedar clar en el ple d'aquest mes de maig quan ERC va voler entrar-hi una colla d'al·legacions, i el govern, emparant-se en un informe no vinculant del secretari municipal, va decidir no admetre-les sota l'argument que eren extemporànies. Malgrat tot, durant el ple, l'alcalde Joan Carles Batanés va admetre que "no havien llegit" les propostes republicanes.


ERC considera que un conveni que lligarà el poble amb una concessió per 45 anys no es pot tancar sense acordar-ho amb les forces de l'oposició.

 

Participació