La Policia Local de Súria fa 200 controls a gossos per fomentar-ne la identificació

També va participar en una jornada tècnica sobre la responsabilitat de les administracions públiques en la gestió d'animals de companyia abandonats, perduts o ensalvatgits

Redacció
14 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:46h
La Policia Local de Súria va realitzar un total de 200 controls a gossos entre els mesos de març i abril passats dins d'una campanya per fomentar la identificació i el registre d'animals de companyia. Aquesta campanya va ser promoguda per l'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

El 46,5% dels gossos controlats no estaven censats, tot i disposar de xip. Un altre 35,5% estaven censats i amb xip, mentre que el 18,0% de gossos controlats ni estaven censats ni portaven xip.

La Policia Local també va informar els propietaris dels gossos controlats sobre la vigent ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals.

En el marc de la mateixa campanya, l'agent cívic de Súria va portar a terme una acció informativa sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos, portar lligats els animals, censar-los i implantar-los el xip.

La coordinació de la campanya a Súria va anar a càrrec de les àrees de Medi Ambient i de Via Pública i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament.

Jornada tècnica sobre gestió d'animals de companyia

Membres de la Policia Local, de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, i dels Agents Rurals van participar en una jornada tècnica sobre la responsabilitat de les administracions públiques en la gestió d'animals de companyia abandonats, perduts o ensalvatgits.

La jornada tècnica va tenir lloc recentment a Súria, amb activitats en el saló de sessions de la Casa de la Vila i en les pistes de l'escorxador. L'organització va anar a càrrec de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, l'Ajuntament de Súria i el cos d'Agents Rurals, amb la col·laboració de l'associació Olescan.
Arxivat a