L'Ajuntament de Cardona obre una borsa de treball d'agents de policia local

El termini de presentació de documentació a l'Ajuntament finalitza el 2 de juny

per Redacció, 14 de maig de 2016 a les 11:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El consistori cardoní ha aprovat les bases reguladores que han de regir el procés selectiu d'una borsa de treball d'agents de policia local de l'Ajuntament de Cardona, com a personal funcionari interí.

L'objectiu de la convocatòria és disposar d'una borsa d'aspirants per a cobrir futures necessitats i vacants. El termini de presentació de sol·licituds per ser admès al procés selectiu finalitza el dia 2 de juny. Les persones interessades han de portar la documentació requerida l'Ajuntament cardoní i entre els requisits exigits hi ha: tenir una alçada mínima de 165 cm, les dones i de 170 cm, els homes, estar en possessió del títol de graduat o graduada escolar, de graduat o graduada en educació secundaria, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent o superior. També és necessari disposar dels permisos de conduir de les classes A i B.


Les bases completes es poden descarregar de l'apartat d'ofertes pública de la pàgina web municipal.

 

Participació