ERC Sallent i David Saldoni s'enganxen en el ple arran de la denúncia per hores extres

Els republicans van presentar el passat dia 18 d'abril una denúncia a la Inspecció Territorial de Treball de Barcelona per aquest tema

Redacció
14 de maig del 2016
Actualitzat el 15 de maig a les 10:18h
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de Sallent
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de Sallent | La Fumera
El ple de l'Ajuntament de Sallent del mes de maig va estar encès i va viure una autèntica batalla de rèpliques i contrarèpliques entre la bancada republicana i l'alcalde, David Saldoni, arran de la denúncia per excés d'hores extres que ERC havia presentat contra l'Ajuntament a la Inspecció Territorial de Treball, que ha suposat una multa per a les arques municipals.

Esquerra Sallent va presentar el passat dia 18 d'abril una denúncia a la Inspecció Territorial de Treball de Barcelona, després d'advertir el govern municipal. Els republicans demanaven a l'alcalde, David Saldoni "un canvi en les polítiques socials a l'Ajuntament, que doni oportunitat a tothom, actuant amb transparència, rigor i justícia social". El cas de les hores extres suposa per a Sallent, recorden des d'ERC, una despresa de 21.000 euros en només tres mesos. "Uns diners que resten a Sallent en comptes de sumar".

"Des de fa gairebé un any, i de manera reiterada, hem advertit a l'alcalde per autoritzar que alguns treballadors de l'Ajuntament sobrepassessin el límit de les hores anuals en només un mes", segons explica Miquel Estruch, regidor d'ERC a l'oposició. Des d'Esquerra es demana que "quan hi hagi feines extres a l'Ajuntament les facin persones aturades o amb problemes econòmics d'acord amb el que es va decidir en les Assemblees Municipals Obertes -afegeix Estruch- i d'aquesta manera, des de l'Ajuntament "contribuïm a crear aquesta Borsa de Treball per ajudar i donar oportunitats a famílies de Sallent més necessitades".