Súria va acollir una xerrada sobre els drets davant les empreses de subministrament

Xerrada al saló de sessions de l'Ajuntament de Súria
Xerrada al saló de sessions de l'Ajuntament de Súria | AjSú
Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:56h
El saló de sessions de la Casa de la Vila de Súria va acollir una xerrada sobre els drets dels usuaris davant de les empreses de subministraments a la llar, organitzada per l'Ajuntament de Súria i el Casal de la Dona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'acte va servir per oferir diferents recomanacions en les relacions amb les empreses d'electricitat, gas, aigua, telefonia i transmissió de dades, així com les obligacions que aquestes companyies han de complir davant dels seus clients.

La xerrada va anar a càrrec de Laia Visa, de l'empresa MAP Assessorament i Serveis. En el transcurs de l'acte es va remarcar la importància d'estar ben informat sobre les condicions de subministrament de les empreses de serveis, tot i que sovint la informació que en rebem és poc transparent o difícil d'interpretar.

Més d'una vintena de persones va assistir a la xerrada, que es va iniciar amb unes paraules de benvinguda de la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa.

Aquesta activitat s'emmarca dins de les sessions que periòdicament s'organitzen des de l'Ajuntament de Súria per oferir informació sobre els drets dels consumidors.
Arxivat a