La jornada de neteja al Cardener amb la recollida de 857 kg de residus

Voluntaris netejant la llera del Cardener
Voluntaris netejant la llera del Cardener | AjM
Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:10h
La jornada de neteja ambiental Fem dissabte al Cardener, organitzada per l'Ajuntament de Manresa en el marc de la campanya d'àmbit europeu Lets Clean up Europe, ha finalitzat amb un balanç positiu en el qual destaca l'augment en 357 kilograms de residus recollits en comparació amb l'any anterior.

Enguany s'han comptabilitzat un total de 857 kg entre envasos, vidre, metall i rebuig general, dada que és clarament superior als 500 kg que es van recollir en l'edició anterior. L'organització vol agrair l'esforç i la feina feta a tots els voluntaris que hi van participar.

Aquesta vegada la zona tractada ha estat la llera del Cardener al llarg del Passeig del Riu i a un espai fluvial situat al parc de Josep Vidal.

Per la seva banda, l'Ajuntament ja ha enviat les dades a l'Agència de Residus Catalana per tal que puguin fer el còmput a nivell europeu.  

Lets Clean up Europe, un moviment europeu

En els darrers anys, s'han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. Let's Clean Up Europe neix amb a voluntat d'aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que té lloc el mateix dia a tot Europa amb la l'objectiu d'animar i arribar al màxim nombre possible de ciutadans europeus.