L'Institut d'Auro de Santpedor porta el seu talent a Itàlia

Els alumnes representaran a Viterbo el musical "Looking for job" on treballaran els diferents oficis relacionats amb el món de les arts

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:18h
Aquesta setmana, del 9 al 13 de maig, una vintena d'alumnes, principalment de 3r d'ESO i tres professors de l'institut d'Auro de Santpedor realitzen la segona trobada d'estudiants i professors del projecte Employability on Stage a Viterbo (Itàlia). La trobada està subvencionada pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. 


Els alumnes santpedorencs treballaran de bracet amb els alumnes de la resta de països participants – Turquia, Polònia i Itàlia- tal i com es va fer el passat mes de febrer a la primera trobada a Santpedor en què es va representar el musical “What's job” explicant les causes de l'atur juvenil als països que formen part del projecte. 

Ara, en aquesta segona trobada, a Itàlia, els alumnes representaran el musical Looking for job on treballaran els diferents oficis relacionats amb el món de les arts. Durant la realització de les activitats del projecte els nois i noies assoliran les capacitats necessàries per entrar al món laboral. La llengua de comunicació entre els diferents països i al llarg de tota l'estada és l'anglès.
Arxivat a