Granera acull la 13a Fira Artesania aquest diumenge

Granera celebra diumenge la seva Fira Artesania
Granera celebra diumenge la seva Fira Artesania | CMoianès
Redacció
11 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:11h
El proper diumenge 15 de maig Granera, el municipi més petit de la comarca del Moianès, acollirà la 13a edició de la Fira Artesania. Aquesta fira es va començar a celebrar l'any 2004 després d'un incendi que va devastar bona part de la zona. Per tal que no quedés el regust amarg de l'incendi, Ajuntament i Consorci van engegar aquesta iniciativa amb l'objectiu de donar a conèixer Granera a turistes, visitants, i altres habitants del Moianès. Cada any des d'aleshores l'Ajuntament de Granera i el Consorci del Moianès conviden a participar a tots els comerços i firaires dels pobles del Moianès, perquè puguin fer difusió dels seus productes. 

La fira, de caire artesanal, cultural i gastronòmica, sempre se celebra el tercer diumenge de maig i es converteix en l'acte anual més concorregut dels que es celebren al municipi de Granera, atraient a un gran nombre de visitants.

Aquest any, de 10 del matí a 3 de la tarda hi haurà una variada mostra de parades de productes d'artesania i de productes d'alimentació del Moianès. A les 10 del matí s'obrirà la fira i a 2/4 d'11, des de la Pla de l'Era, se sortirà per fer una visita guiada al Castell de Granera. A 2/4 de 12 del migdia hi haurà animació infantil i a 2/4 de 2, es farà un vermut popular. Paral·lelament a totes aquestes activitats, Carles Arola pintarà en el Casal els decorats de l'Òpera L'Elixir d'Amore, que es podrà veure el dissabte 21 de maig a les 7 de la tarda emmarcat dins el Festival Viu la Música al Parc.