L'escola Montserrat de Sant Vicenç espera el veredicte del «Repte Emprèn»

Alumnes i professora de l'Escola Montserrat que són a la final del «Repte Emprèn»
Alumnes i professora de l'Escola Montserrat que són a la final del «Repte Emprèn» | EMontserrat
Redacció
11 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:51h
El treball d'un grup d'alumnes de l'Escola Montserrat de primer curs del cicle de Gestió Administrativa ha esdevingut finalista del concurs estatal Repte Emprèn que convoca l'Obra Social la Caixa. El projecte Never wait ha passat a la gran final, juntament amb 34 treballs més, en un procés que inicialment va rebre 1.313 propostes. Els classificats han participat en un campus formatiu a Tiana en què han hagut de defensar el seu treball, i aquest proper divendres se sabrà el veredicte final del jurat. Els 5 equips guanyadors viatjaran a Silicon Valley, als Estats Units, del 8 al 17 de juliol.

L'equip de l'Escola Montserrat està format per Lily Carrión, Butaina El Berrad, Evelyn Romacho i David Mauro, i ha comptat amb la professora Roser Gost com a tutora del projecte.

Incentivar l'actitud emprenedora

El concurs de l'Obra Social la Caixa pretén incentivar l'actitud emprenedora entre els alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de tot l'Estat impulsant el seu creixement personal i potenciant la seva capacitat d'iniciativa. El programa permet que els participants coneguin tot el procés per fer realitat una empresa i aprenguin el significat de l'emprenedoria.