Sor Lucía participarà en un debat sobre els drets socials a la futura República Catalana

Aquest dijous a l'Auditori de la Plana de l'Om amb Salvador Busquets, de Càritas Barcelona, i Carmela Fortuny, exdirectora de l’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), moderats per Quico Sallés

Redacció
10 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:09h
Sor Lucía en una imatge d'arxiu votant al Casal de les Escodines
Sor Lucía en una imatge d'arxiu votant al Casal de les Escodines | NacióManresa
Sor Lucía Caram participarà aquest dijous en una taula rodona sobre com s'haurien de definir els drets socials en una futura República Catalana. La popular monja dominica debatrà amb Salvador Busquets, de Càritas Barcelona, i Carmela Fortuny, exdirectora de l’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), sobre quines haurien de ser les prioritats i l'organització en matèria de drets socials d'una Catalunya independent. El debat, que tindrà lloc a l'Auditori de la Plana de l'Om a partir de les 8 del vespre, estarà moderat pel periodista de La Vanguardia Digital, Quico Sallés.

L’ANC i Òmnium Bages han preparat per a aquest mes de maig un cicle per debatre sobre el benestar de les persones en la República catalana, com a poble compromès històricament amb la justícia social. "Podrem fer realitat el dret a la salut, a l'habitatge, a l'educació, als serveis socials, a un treball digne? Els catalans tenim una llarga tradició de moviments sindicals i associatius en tots aquests àmbits, però és molt important parlar-ne amb tots els sectors implicats". Persones que treballen especialment en els àmbits dels drets socials, del dret a l'habitatge i dels drets laborals participaran en tres taules rodones a l'auditori de la Plana de l'Om, els dies 12, 20 i 26 de maig.