Agent 1

La Balconada porta l'Ajuntament al Síndic per les denúncies dels vigilants de l'hospital

La plataforma d'Oposició als Parquímetres ha presentat l'escrit després que "des del govern no hagin atès les nostres peticions de reunió"

per Pere Fontanals, 9 de maig de 2016 a les 21:15 |
La Balconada ha portat l'Ajuntament al Síndic pel tema dels vigilants | JMP
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plataforma d'Oposició als Parquímetres de la Balconada ha entrat un escrit al Síndic de Greuges per denunciar el capítol de denúncies realitzades per vigilants de l'aparcament de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa "complint ordres dels seus superiors", els responsables de la UTE que gestiona la instal·lació, i "amb el consentiment del govern de l'Ajuntament de Manresa". Segons un dels responsables de la plataforma, Manel Joel, "hem adreçat l'escrit al Síndic després de demanar fins en tres vegades una reunió amb el govern perquè ens aclareixin els fets, sense obtenir resposta".

En l'escrit la plataforma posa en antecedents al Síndic explicant que el pàrquing està gestionat per una UTE de tres empreses constructores del Bages, i que a causa dels "preus desorbitats de l'aparcament" la instal·lació està lluny d'obtenir els resultats desitjats. Per aquest motiu, segons expliquen en l'escrit, "envien els vigilants a fer denúncies als barris dels voltants de l'hospitals" en una pràctica que "es podria considerar de mafiosa".


Amb l'escrit al Síndic, la plataforma ha adjuntat denúncies realitzades per l'Agent 1, nom amb el que es codifiquen les multes voluntàries, i un recull de premsa amb la informació.

 

Participació