Mostra final dels alumnes de l’Aula de Teatre

Dijous, 28 de maig, els alumnes de l’Aula de Teatre faran la presentació dels treballs fets als tallers al llarg del curs 2008-2009.

Redacció
26 de maig del 2009
El dijous, 28 de maig, es faran les mostres finals de la feina feta pels alumnes de l’Aula de Teatre al llarg del curs 2008-2009. Els alumnes de primer nivell AT1 presentaran l’obra De peus a la cadira, formada per escenes de diferents autors, com ara Harold Pinter, Sergi Belbel i Neil Simon, entre d’altres. El taller està dirigit per Javi Soler i es farà a 2/4 de 9 del vespre a la Sala Petita del teatre Kursaal.

Més tard, a les 10 del vespre, i al mateix lloc, els alumnes de segon nivell AT2, dirigits per Teti Canal posaran en escena l’adaptació de Jean Paul Sartre de Les troianes d’Eurípides. En ambdós casos, l’entrada és gratuïta.

Amb aquestes representacions, es donarà per acabats els dos cursos de l’Aula de Teatre AT1 i AT2.

De cara al mes de juliol està previst que s’iniciïn tres nous monogràfics de l’Aula de Teatre: Iniciació als equilibris acrobàtics (de l’1 al 17 de juliol), Iniciació al Teatre (del 6 al 17 de juliol) i Interpretació amb titelles i objectes (del 6 al 17 de juliol).

Aquestes seran les darreres activitats de la programació 2008-2009 de l’Aula de Teatre, que està impulsada per l’Ajuntament de Manresa i Manresana d’Equipaments Escènics i organitzada i coordinada pel CAE.