La banda d'ska nordamericana The Toasters tocarà al Sielu aquest divendres

The Toasters seran a El Sielu aquest divendres
The Toasters seran a El Sielu aquest divendres | Imatge promocional
Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:53h
Després de trenta-cinc anys als escenaris, amb més de 5.000 concerts a les seva esquena, The Toasters segueixen sense descansar ni un sol dia. I és que en una gira de concerts que els portarà a recórrer diversos indrets de l'Estat Espanyol, aquest divendres 13 de maig seran a El Sielu de Manresa, a les dotze de la nit. 

Formats al 1981 al Lower East Side, la banda s'ha convertit en un sinònim del 2Tone americà, forjant el seu so des del començament en els més famosos clubs de Nova York como el CBGB, que els va incloure a la llista dels seus 20 grups favorits, juntament amb altres artistes com Ramones, Blondie, Talking Heads, Television i Patti Smith. Reconeguts internacionalment com un dels grups impulsors de la tercera onada de Ska Revival, The Toasters van crear també el seu propi segell discogràfic, Moon records, on van començar les seves carreres dotzenes de bandes.

Des de la seva primera gira l'any 1981 amb Bad Brains, pel grup han passat més de 50 membres, entre ells gent de grups com New York Ska Jazz Ensemble o The Mighty Mighty Bosstones, liderats des del primer dia per Bucket. Actualment The Toasters consisteix en una selecció de músics variable, un autèntic all-stars de bandes americanes i europees.

Tothom que no es vulgui perdre l'espectacle que duran a terme a Manresa ja poden comprar l'entrada anticipadament, al preu de 10 euros, clicant aquí. També es pot adquirir presencialment al restaurant Cal Bisbe, a Cal Manel, al Sibelius o al Solans. En el cas de comprar l'entrada el mateix dia del concert, el preu a pagar ascendirà a 13 euros.