Arriba a Sant Fruitós la cinquena edició de «Netegem el nostre entorn»

Aquest diumenge el municipi participarà a la campanya d'àmbit europeu "Let's Clean Up Europe"

Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat el 12 de maig a la 13:11h
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza per cinquè any consecutiu una operació de neteja -"Netegem el nostre entorn"- amb el suport de de l'Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona. L'objectiu és netejar els voltants de Sant Fruitós de Bages amb l'ajuda de voluntaris. A més, enguany l'activitat s'emmarca dintre de la campanya d'àmbit europeu "Let's Clean Up Europe", en la qual diversos pobles de la comarca també hi han participat.

Tothom que estigui interessat en participar-hi haurà de ser, a les vuit del matí d'aquest diumenge 15 de maig, al Nexe. Des d'allà s'anirà fins el punt de neteja a peu o en bicicleta. A mig matí, hi haurà un punt d'avituallament amb entrepans i beguda. La matinal de neteja finalitzarà a les instal·lacions de la deixalleria municipal, on es pesaran els residus recollits. En la passada edició es va recollir gairebé mitja tona de deixalles de tot tipus.

L'entitat excursionista "Posa't en marxa",  els voluntaris de l'ADF Pla de Bages i el Grup 365 col·laboren en la organització, així com també l'empresa UTE Servitransfer-Nordvert, concessionària del servei de recollida de residus municipals i neteja viària, que hi posarà de la seva part per millorar la gestió dels residus recollits durant el matí.

Per inscriure's a aquesta activitat de sensibilització amb el medi ambient cal enviar un correu a mediambient@santfruitos.cat o trucar al 93 878 97 00.