La jove promesa d'Enduro Mireia Badia suma un nou triomf a Galícia

Mireia Badia es va proclamar campiona a Galícia
Mireia Badia es va proclamar campiona a Galícia | PFlores
Redacció
09 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:44h
La jove manresana Mireia Badia ha acumulat una nova victòria al Campionat d'Espanya d'Enduro guanyant a les dues jornades de la cursa que es va celebrar a Lalín (Galícia). 

A la primera de les dues jornades de competició, la del Bages es va imposar per un avantatge de 37 segons respecte la segona classificada, mentre que a la segona, la diferència va ser de més de 5 minuts.

La pluja va esdevenir la protagonista de la cursa: dissabte va fer acte de presència quan ja s'havia disputat la primera meitat de la jornada i va dificultar molt el recorregut provocant que les participants a la categoria femenina penalitzessin molts minuts.

A la segona jornada, l'organització va decidir escurçar l'itinerari i suspendre alguna especial tenint en compte que el terreny era pràcticament impracticable i hauria estat impossibles de superar per la majoria dels participants.

Al final però, la pilot de Motorgas va tornar a sumar dues victòries més i va entrar a classificar-se provisionalment pel proper Campionat d'Enduro que es disputarà a Gordexola (Àlaba) l'1 de juliol.