Súria busca jutge o jutgessa de pau

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà

Redacció
05 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:50h
L'Ajuntament de Súria ha obert el termini de presentació de candidatures per a jutge o jutgessa de pau, que s'acabarà el dilluns 23 de maig. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic.

La convocatòria es porta a terme amb motiu de l'acabament del mandat de l'actual jutge de pau titular i de la jutgessa de pau substituta.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura hauran d'omplir una instància de sol·licitud i acompanyar-la amb la següent documentació:

- Currículum vitae, especificant l'activitat professional que s'exerceix en
l'actualitat.
- Fotocòpia del DNI.
- Declaració responsable de no estar incurs en cap de les causes d'incapacitat a les quals es refereix l'article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial, segons model que facilitarà l'Ajuntament.

Els jutjats de pau són òrgans unipersonals amb jurisdicció als municipis que no disposen de jutjat de primera instància i instrucció. Els jutges de pau són elegits per l'ajuntament respectiu i nomenat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un període de quatre anys.
Arxivat a