Sussi Garcia exposa «Xina: cultura i religió» al Casal de les Escodines

La mostra s'inaugura aquest dijous a les 7 de la tarda

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:03h
Aquest dijous 5 de maig a les 19 h, s'inaugura al Casal de les Escodines Xina: cultura i religió, exposició fotogràfica de línia amateur de Sussi Garcia que consisteix en més d'una trentena d'imatges que l'autora va captar en un viatge que va fer a la Xina el novembre de 2015. La mostra es podrà visitar fins al 30 de maig.

S'hi podrà veure unes fotografies amb colors molt vius d'un espectacle folklòric sobre una llegenda tradicional xinesa al palau Tang de la ciutat de Xi'an i sorprenents imatges de ciutats, costums i tradicions que Garcia va gaudir i recollir al llarg del seu periple.

L'autora, Sussi Garcia

Sussi Garcia i Soldevila viu a Manresa i és afeccionada a la fotografia digital, concretament de les temàtiques del retrat, paisatges, natura, fauna i, sobretot, els viatges.

Activista cultural i de la gent gran procura captar tota mena d'esdeveniments locals que se celebren a Manresa, a títol personal i com a col·laboradora de NacióManresa. Disposa d'un extens arxiu fotogràfic dels dotze anys en què ha estat a la Junta del Casal de Gent Gran de la Generalitat i com a membre del Congrés de la Gent Gran de Catalunya.

Ha guanyat diversos premis populars i a Manresa hi ha realitzat quatre exposicions: dues de viatges al Centre Cívic Selves i Carner i Casal de les Escodines amb fotografies de diversos viatges a Islàndia, Dubai, Argentina, Canadà i EEUU (2014), una tercera d'imatges de caminades del programa de Gent Gran A 100 cap als 100 a l'Ateneu Les Bases (2015), i la darrera de fotografies de la Xina a Alba Modes (2016) .

L'exposició fotogràfica de línia amateur Xina: cultura i religió es podrà visitar del 5 al 30 de maig al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50. Tel. 938725454) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 21 h; i els dissabtes de 9 a14 i de 16 a20 h.