Manrusionica escalfa motors per oferir un festival únic, urbà i amb encant

Enguany el patrocinador principal de la vetllada musical és la cervesa catalana La Brava

Manrusionica La Brava tindrà lloc el 2 de juliol
Manrusionica La Brava tindrà lloc el 2 de juliol | Jordi Preñanosa
Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:20h
El ja consolidat festival de música electrònica per excel·lència de la Catalunya Central, Manrusionica, també tindrà cognom: La Brava. I és que en la seva sisena edició la marca de cervesa La Brava ha decidit ser-ne la patrocinadora principal. Es tracta d'una cervesa que s'inspira en la Costa Brava i que té una producció massiva fruit de la combinació del mètode artesanal i industrial.

Així doncs, Manrusionica La Brava té la intenció, per una banda, de consolidar-se com un festival urbà amb encant i obrir-lo a la ciutat fent-lo arribar a tots els públics, i, de l'altre, donar a conèixer la cervesa La Brava a la Catalunya Central iniciant-ne la seva distribució.
El festival tindrà lloc el dissabte 2 de juliol i oferirà un viatge de vint hores per diferents estils de música electrònica. Una música que estarà repartida per tres espais de la ciutat: el Parc de la Seu, la Plaça de la Reforma i la Sala Stroika. 

Les sessions musicals comptaran amb la presència d'estrelles nacionals conegudes a nivell internacional. Segons l'equip de producció del festival el cartell d'engyany "és el més coherent i equilibrat de totes les edicions". 

Des d'aquest passat dilluns les entrades ja són a la venda i tenen un preu anticipat de 10 euros. Es poden adquirir, presencialment, al bar Ítaca, a Cal Manel, al Sibelius-La Casa dels Pianos, a Solans Música, a la Vermuteria Santa Rita i a la botiga de roba Killing Weekend. També hi ha l'opció de comprar-les per internet fent clic aquí.

Manrusionica

Manrusionica va néixer l'any 2011 amb l'objectiu de promoure i difondre la música electrònica i donar a conèixer artistes i altres propostes artístiques habituals als festivals més grans de música electrònica, però que no entren als habituals circuits comercials. 

A més, també aposta per una forma diferent i nova de descobrir la música electrònica, programant les actuacions en espais emblemàtics de Manresa. 

A diferència d'altres esdeveniments musicals, aquest ha volgut mantenir-se com a festival amb encant, fugint del model massificat i comercial. Aposta per tenir molta cura tant dels artistes que presenta com del seu públic exigent.