Cardona estrena el cicle «Descobrim...» pensat per gaudir i aprendre en família

Es programaran quatre tallers durant els mesos de maig, juny, octubre i novembre

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:46h
Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona i la Biblioteca municipal Marc de Cardona han impulsat la creació d'un nou cicle d'activitats destinades a fomentar les relacions i l'aprenentatge entre infants, joves i famílies. El cicle, que començarà la setmana vinent, s'ha batejat amb el nom de "Descobrim..." i consisteix en la programació de quatre tallers gratuïts pensats per gaudir i aprendre en família.

El cicle "Descobrim..." s'estrenarà dijous vinent amb l'activitat "El primer cinema. Taller d'ombres xineses" per a nens i nenes a partir de 5 anys. El taller es realitzarà al teatre Els Catòlics els dijous 5 de maig, 12 de maig i 19 de maig de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

"Experiències des de l'art per viure en família" és el títol del segon taller del cicle que es farà els dies 7 de maig de les onze del matí a dos quarts d'una del migdia; el dia 20 de maig de dos quarts de sis a les set de la tarda; el dia 28 de maig de les onze del matí a dos quarts d'una del migdia; el dia 10 de juny de dos quarts de sis a les set de la tarda, i el dia 18 de juny de les onze del matí a dos quarts d'una del migdia. Aquesta activitat està pensada per a famílies amb nadons d'1 a 4 anys i es farà a la Biblioteca municipal.

La tercera proposta del cicle porta per títol "Faré de mi un artista" i està adreçada a nois i noies a partir dels 10 anys. Aquest taller es farà al centre Cívic / Casal de Joves els dies 8, 15 i 22 d'octubre de les quatre a dos quarts de set de la tarda.

La darrera proposta del cicle consisteix en un "Taller de narració de contes per als més petits", adreçat a pares, mares i professionals de l'ensenyament, que es farà els dies 5, 12 i 19 de novembre de deu del matí a dotze del migdia a la Biblioteca Marc de Cardona.
Arxivat a