Santa Marria d'Oló programa un casal d'estiu en anglès

Es tracta de Summer Box i va dirigit a nens i nenes des de P5 fins a 2n d'ESO

Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:33h
L'escola d'anglès avinyonenca English Box Shcool està preparant un casal d'estiu en anglès per a infants i joves de 4 a 15 anys a través de diverses activitats que els permetran desenvolupar i ampliar els seus coneixements en aquesta llengua. L'eix temàtic d'aquest casal -que s'anomena Summer Box- seran les pel·lícules i els programes de televisió.

El Summer Box es durà a terme setmanalment i per edats. Així doncs, els nens i nenes que cursin des de P5 fins a 2n de primària aniran en un grup; els que facin 3r, 4t i 5è aniran en un altre i els nois i noies de 6è a 2n d'ESO conformaran el darrer bloc.

El preu per setmana serà de 53 euros per infant o jove i hi haurà un 5% de descompte per a tots aquells nens i nenes que s'hi inscriguin abans del 20 de maig. L'horari del casal serà de nou del matí a una del migdia.

Per a més informació, el proper dijous 12 de maig a les nou del vespre es farà una xerrada on s'explicaran els detalls del casal que es durà a terme al Casal de Joves El Centru de Santa Maria d'Oló.