S'obre el termini per votar els vuit candidats a la Medalla de Sant Vicenç

L'Ajuntament té a punt les butlletes perquè els veïns votin durant tot el mes de maig una persona que ajudarà a posar en valor el patrimoni social del municipi

Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:37h
De l'1 al 31 de maig s'obre el termini per votar els vuit candidats que opten a la primera edició de la Medalla de Sant Vicenç de Castellet. L'Ajuntament ho té tot a punt per un procés de participació ciutadana que vol posar en valor el patrimoni humà i social del municipi a partir del reconeixement a una persona que hagi tingut un paper destacat en el seu dia a dia. 

El consistori té a punt les butlletes impreses perquè els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet puguin votar el seu candidat. Les butlletes es distribuiran a tots els domicilis, es podran adquirir a l'OAC, al Pavelló, a l'Espai Ateneu i al mercat el divendres 13 de maig. 
Les votacions -que son obertes a tots els veïns i veïnes del poble- es tancaran el 31 de maig i el candidat guanyador es donarà a conèixer en el marc del actes de la Festa Major d'Estiu. 

Els vuit candidats

Antònia Albareda. Mestra de professió i vocació va exercir durant 38 anys a l'escola bressol El Niu, que va convertir en tot un referent per al municipi.
 
Esteve Lafont. Col·laborador de la revista El Breny, es dedica a pintar, escriure i fer manualitats. Ha escrit un llibre sobre la gent gran de l'Esplai.
 
Daniel Pous. Persona molt implicada en el teixit associatiu del poble, que ha defensat sempre i a tot arreu.
 
Amaia Valentín. Participant als Special Olympics l'any 2005 aconsegueix la medalla d'or en eslàlom i ha estat seleccionada pels Jocs Olímpics d'Hivern de 2017.  Gimnasta i cinturó negre de judo.
 
José Ullate. Durant molts anys va ser el responsable de manteniment del camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet. Va ser vocal i tresorer del club de futbol.
 
Josep Gomàriz. Fundador i president de la Penya Blaugrana de Sant Vicenç de Castellet, la quarta del món en número de socis. Va ser promotor de la construcció de l'actual pavelló.
 
Emi Niño. Persona molt implicada amb les entitats del poble disposada sempre a ajudar en tot allò que faci falta. Amant de la cultura i les tradicions populars.
 
Ramon López de Mántaras. Pioner a l'Estat en el camp de la recerca de la intel·ligència artificial. Professor d'investigació ha rebut nombrosos premis i reconeixements.