L'Ajuntament de Súria distribueix als escolars «La Silva i el rescat del Bosc»

Part de la portada del llibre «La Silva i el Rescat del Bosc»
Part de la portada del llibre «La Silva i el Rescat del Bosc» | MCardener
Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:15h
L'Ajuntament de Súria ha distribuït als escolars de la vila el llibre La Silva i el rescat del bosc, un conte il·lustrat sobre la importància de la conservació dels rius i dels boscos de ribera per a l'entorn natural. La presentació als centres d'educació primària de la vila va tenir lloc amb la participació de la regidora de Medi Ambient i Joventut, Aida Roca.

La Silva i el rescat del bosc és un conte original d'Enric Sala, amb il·lustracions d'Esther Izquierdo. La protagonista de la història és una nena que mobilitza els seus amics per salvar un bosc de ribera.

El llibre ha estat editat per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada i Súria. La seva distribució s'ha fet extensiva a les escoles d'educació primària de Sant Joan de Vilatorrada.

Abans de la seva distribució a les escoles de Súria, el llibre va ser presentat en un acte celebrat divendres 22 d'abril al parc municipal Macary i Viader, dins del programa de Sant Jordi. En aquest acte, Enric Sala i Esther Izquierdo van fer un taller mediambiental per a infants.
Arxivat a