Et porto al cor

Els caus i esplais de Manresa se senten «oblidats» en la campanya «Et porto al cor»

Manifesten que ells també s'estimen la ciutat però que "ningú ens ha convidat a fer-nos visibles"

per Redacció, Manresa | 2 de maig de 2016 a les 09:58 |
Els agrupaments escoltes i esplais manresans demanen sentir-se integrats en la campanya 'Et porto al cor' | CLL i AG
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els agrupaments escoltes manresans Antoni Gaudí, Cardenal Lluch, Cavall Bernat, La Salut de Viladordis i l'esplai Vic-Remei han emès un comunicat referent a la iniciativa que va engegar l'Ajuntament de Manresa el passat 19 de març per fer visibles els actius de la ciutat ("Et porto al cor", que està emmarcada a la campanya "Manresa, cor de Catalunya"), al·legant que "ens en sentim oblidats i poc valorats". Posant de manifest que durant l'acte de presentació al teatre Conservatori hi van ser presents representants de diversos sectors de la societat, comerços i espais culturals, els membres d'aquests agrupaments escoltes, esplais i mijacs expressen que "ningú ens ha convidat a fer-nos visibles tot i fer més de mig segle que estem presents a la ciutat, implicant-nos en iniciatives socials, culturals i mediambientals". 

Amb la ferma convicció que "nosaltres també portem Manresa al cor" els signants del manifest declaren que "trobem a faltar que es tingui en compte el gran teixit associatiu que mou l'educació en el lleure, com també altres entitats i moviments socials" perquè, de fet "la nostra missió és educar per transformar el nostre entorn proper en un lloc millor".


És per això que demanen que els impulsors de la campanya mostrin "la nostra tasca sense ànim de lucre que es mou per la cohesió, perquè nosaltres també ens estimem la ciutat i tenim ganes de seguir transformant-la". 

 

Participació