«Hijos de la Tierra», premiat amb un Goya, enganxa al públic del Saló de Viatges i Creuers

per Redacció, 1 de maig de 2016 a les 09:30 |
Patxi Uriz parla amb Carles Jódar al Saló de Viatges i Creuers | Catpress
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El curtmetratge Hijos de la Tierra, premiat enguany amb un Goya, i el seu director Patxi Uriz, han estat protagonistes del novè Saló de Viatges i Creuers que s'ha celebrat al llarg d'aquest dissabte al patí del Kursaal i a la sala petita del mateix teatre, on s'ha projectat dues vegades el documental i s'han donat a conèixer les destinacions turístiques més atractives de l'actual temporada. Uriz, que abans de la darrera projecció, ha estat entrevistat pel periodista Carles Jódar, ha posat de manifest la seva passió per la fotografies, pels viatges i per la natura. En definitiva, el seu film premiat el seu reflex d'aquestes grans passions i aporta una visió molt àmplia dels recursos naturals que dóna la pròpia natura per aconseguir el benestar físic i emocional. Durant anys, aquest fotògraf i cineasta ha recorregut tribus i ha conegut múltiples territoris on encara recorren a la natura per, entre d'altres coses, aconseguir el remei als seus mals.

Al patí del Kursaal s'hi ha concentrat de les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre, majoristes que són referents en el sector del turisme. Els visitants han conegut les principals tendències per enguany, sobretot en grans viatges i creuers. La iniciativa anual de portar a Manresa les principals firmes del sector va a càrrec de Viatges Masanés.

 

Participació