Cap de setmana amb una mica de tot

Miriam Santamaria
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:48h
Sol i pluja, aquest cap de setmana
Sol i pluja, aquest cap de setmana | Domènec Llop
Després d'una setmana moguda, amb pluges molt ben repartides per totes les comarques catalanes, arriba un cap de setmana amb tres dies ben diferents.

Divendres

Ens hem llevat amb un ambient fred de jaqueta cordada i mocador al coll, i molta boira. Termòmetres mínims que han marcat valors frescos: 5º a Cardona, 6º a Sant Salvador de Guardiola, 7ºC a Artés o els 8ºC de Manresa i de Castellbell i el Vilar. Amb el pas de les hores, la boira s'aixecarà i esperem una jornada amb moltes clarianes i ullades de sol Tot i que a migdia l'ambient serà més suau, tingueu en compte que les màximes tampoc pujaran gaire. El vent no serà destacable.
 

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
Dissabte

Serà el dia del cap de setmana més ennuvolat. Tindrem el cel tapat i al matí no farà tan fred. Si sortiu a fer excursions o a fer encàrrecs fora, heu de tenir en compte d'agafar un paraigua plegable. Aquest cop, no esperem pluja continuada però si que tindrem xàfecs i tempestes puntuals a molts sectors del territori, també de la nostra comarca. Els mapes ens porten a pensar que ho podria fer al matí a les comarques de Tarragona, i a partir del migdia ja tocaria a la Catalunya Central i a les terres de ponent. Tot i que sembla que a la costa no afectarà tant aquest risc de paraigua obert, és la típica situació que un ruixat ens pot sorprendre a qualsevol punt del país, en qualsevol moment. Estigueu preparats.
 
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO


Diumenge

Tindrem una jornada radicalment diferent. El cel quedarà majoritàriament serè i farà sol a gran part de Catalunya. Això sí, l'ambient serà fred. Les temperatures de bon matí seran més baixes. Al Bages, ens llevarem amb uns termòmetres que voltaran els 3º a 8º arreu. A migdia s'estarà més bé, però la jaqueta cordada també l'haureu de fer servir. Atenció amb el vent perquè bufarà amb ratxes fortes. A la tarda, podem veure créixer algun núvol despistat en zones de muntanya del Pirineu.

 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

 
Ens trobareu al twitter  i