Aquest dijous es presenta el llibre dels treballs de recerca de batxillerat

Tindrà lloc a les 8 del vespre a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 21:15h
Aquest dijous es farà la presentació del llibre Treballs de recerca d'alumnes de batxillerat del Bages. Curs 2015-2016, a l'Auditori de la Plana de l'Om, a partir de les 8 del vespre.

Aquesta és una publicació anual que es realitza des del curs 2000-2001 i que recull els resums dels 50 treballs de recerca més interessants presentats per l’alumnat de 2n curs de batxillerat i un annex amb una breu fitxa de la resta dels 725 treballs fets, a més d'un apartat de bibliografia i de treballs del curs anterior premiats en diferents convocatòries. Del llibre se'n fa una tirada de 850 exemplars.

Els objectius de la publicació del llibre són els d’oferir un marc de reconeixement als treballs d’investigació més valuosos realitzats per l'alumnat de 2n curs de batxillerat, divulgar-los fora de l’àmbit escolar, contribuir a incentivar la seva qualitat, servir com a referent tant temàtic com metodològic per l’alumnat que realitza el 1r curs de batxillerat i potenciar el concepte de recerca com a una actitud permanent en la vida de l’estudiant.

L'acte de presentació consistirà en dues parts. En primer lloc s'impartirà la conferència La revolució digital en el món de les lletres: Nous escenaris per a la literatura a càrrec de la doctora Laura Borràs i Castanyer, directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), professora de la Universitat de Barcelona i directora del grup Hermeneia i, seguidament, es farà el lliurament del llibre a l'alumnat que hi ha aportat el resum del seu treball.

L'edició del llibre és coordinada pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages amb la participació i implicació directa dels 16 centres de secundària de la comarca del Bages. El llibre té el suport del Consell Comarcal del Bages, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i la Fundació Universitària del Bages. El llibre és editat per Zenobita Edicions.