Fisioteràpia obstètrica, l'èxit dels estudis de fisioteràpia de la FUB

Redacció
22 de maig del 2009

El curs de Fisioteràpia obstètrica, organitzat pels estudis de Fisioteràpia de la FUB s’ha convertit en un dels cursos de formació contínua amb més èxit en la branca de fisioteràpia. Dirigit a fisioterapeutes diplomats, es tracta d’un curs únic a Catalunya, mentre que a la resta de l’estat s’imparteix a diverses universitats.

El curs, que enguany ha arribat a la cinquena edició, ha tingut una acollida molt favorable, amb la participació màxima d’un total de 22 alumnes. Impartit pel fisioterapeuta i president de l’Associació Espanyola del Sòl Pelvià, José Miguel Amostegui, els assistents troben en aquesta especialització una manera d’obrir-se noves vies de la professió, ja que actualment hi ha pocs fisioterapeutes formats en aquesta branca.

Al llarg del curs els participants es formen en la correcta preparació al part, tractament postpart i sobre els problemes del sòl pelvià. Les tècniques d’entrenament muscular del sòl pelvià són aplicables a dones embarassades, a gent gran i també a gent jove que fa molt esport.