Democràcia Municipal vol que Sánchez expliqui les denúncies dels vigilants

La formació es posa a disposició de l'AVV de la Balconada i de la plataforma contra la Zona Verda al barri

Vista general del carrer Sant Llàtzer, entre hospital i habitatges
Vista general del carrer Sant Llàtzer, entre hospital i habitatges | Pere Fontanals
Redacció
26 d'abril del 2016
Actualitzat el 14 de juny a les 20:06h
El grup municipal de Democràcia Municipal considera "molt greu" que treballadors del pàrquing del hospital Sant Joan de Déu hagin fet tasques de denúncia dels vehicles mal estacionats al voltant de l'equipament sanitari. És per això, que la formació vinculada a Podem vol que la regidora de mobilitat i seguretat ciutadana, Olga Sánchez, doni explicacions al respecte.

En un comunicat emès aquest dimarts, Democràcia Municipal, evidencia que "en aquesta ciutat el més important són els interessos de les empreses privades". En el seu moment, recorden, ja varen denunciar el "nyap" del pàrquing del carrer de la Dama, "amb els interessos de EYSA i ara tornem a fer-ho amb el pàrquing de l'Hospital". 

La formació també recorda que fa un temps, l'Ajuntament de Manresa va intentar implementar una zona blava al barri de la Balconada, "un barri dels més castigats amb l'atur". Llavors, "la pressió veïnal va impedir que finalment s'implantés la zona blava".

Democràcia Municipal ha aprofitat el comunicat per "obrir la mà" a la plataforma contra la Zona Verda de la Balconada i a l'Associació de Veïns, per col·laborar amb ells "en el que calgui".