Tirallongues i Salats descarreguen castells de 7 a Guissona

Els Salats de Súria en el moment de carregar el 3d7 a Guissona
Els Salats de Súria en el moment de carregar el 3d7 a Guissona | Salats
Redacció
25 d'abril del 2016
Actualitzat el 27 d'abril a la 13:32h
Els Salats de Súria han fet aquest diumenge la millor actuació de l'any, amb un 2d6, 3d7 i 3d6p descarregats. Per la seva part, els Tirallongues de Manresa han descarregat un 3d7p, 4d7 i 3d7. Ha sigut a Guissona, on les colles bagenques han actuat juntament amb els Marganers locals.

Ha sigut una bona diada, en la que el temps ha acompanyat. Després dels pilars d'entrada, els Salats de Súria han sortit amb el 2d6 com a primer castell, descarregant-lo sense problemes. Per la seva banda, Margeners han descarregat el 4d7 i Tirallongues el 3d7p. A la segona volta, els Salats hem descarregat el 3d7. Castell que tot i tenir estrenes al pis de terços, ha estat molt parat. En aquesta segona volta, tant la colla local com la manresana han descarregat el 4d7. En tercera ronda, els salats hem descarregat el 3d6p, els Marganers el 3d6ps i els Tirallongues el 3d7.

La propera actuació dels suriencs serà el proper 1 de maig, en motiu de la Festa Major de Salipota. És una altra oportunitat per a consolidar el millor inici de la seva història. La propera actuació dels manresans serà el dissabte 14 de maig a Súria amb motiu de la trobada castellera de Colles del Bages, juntament amb els Salats de Súria, els Castellers de Santpedor i els Picapolls de la Gavarresa.
Arxivat a