Compte enrere per la Festa Major de Fals

El poble es vestirà de gala a partir del 7 de maig i estarà de festa fins el dia 22

Redacció
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:24h
S'acosta el bon temps. I amb ell, les festes majors dels diversos pobles d'arreu de Catalunya van arribant. Un d'aquests municipis és el de Fals, que a partir del dissabte 7 de maig i fins el diumenge dia 22, es posarà les seves millors gales per rebre i gaudir d'un munt d'activitats lúdiques i festives.

Així doncs, entre les propostes que s'oferiran, hi haurà tres campionats: un de petanca, un de billar i un del conegut joc de cartes de la brisca, que començaran, tots tres, el dissabte dia 7 a la tarda. El mateix dia però a les deu del vespre, el grup de teatre Faltagent de Fonollosa representarà la comèdia "Un barret de palla d'Itàlia".

El diumenge dia 8 estarà dedicat als més menuts de casa, i és que de la mà de la companyia Aboon teatre s'oferirà, a les sis de la tarda, l'espectacle de teatre infantil "Esfèric", on les protagonistes són dues viatgeres d'un lloc on el temps no existeix; on els cors són nobles i savis i on la felicitat és l'única raó de viure, que descobreixen el Planeta Terra a través d'un viatge fascinant.

Dissabte 14 de maig l'activitat continuarà amb un sopar de Festa Major a les nou del vespre que anirà seguit d'un ball amb el conjunt musical Crystal. La música també serà la protagonista de l'endemà, moment en el qual l'Orquestra juvenil Sabnt Jordi de Fonollosa interpretarà unes quantes peces del seu repertori a les dotze del migdia. El mateix dia 15 a la tarda es durà a terme l'espectacle de circ "La vida es circo" a càrrec de la companyia Trapetelando.

El dilluns dia 16 a partir de les dotze del migdia, el poble quedarà immers dins l'Aplec del Grau. A les sis de la tarda, l'animador infantil Carles Cuberas durà a terme un espectacle ple de ritme, energia i festa per a tots els públics i edats.

Per acabar, el darrer cap de setmana de rauxa el protagonitzarà el grup Filagarsa Teatre, que representarà, a les deu del vespre, l'obra Kbarret25, una història basada en el musical "Cabaret" que té com a ingredient principal el jazz. 
 

Programa complet d'activitats