El novè Saló de Viatges i Creuers presentarà les darreres tendències turístiques

La mostra se celebrarà dissabte vinent, 30 d'abril, al pati i a la sala petita del Kursaal

Redacció
24 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:04h
Catorze  empreses del sector del turisme seran presents al novè Saló de Viatges i Creuers que se celebrarà el dissabte, 30 d'abril, al teatre Kursaal de Manresa. Els visitants podran contactar directament amb destacats operadors que donaran a conèixer les darreres tendències. Una de les destinacions emergents és la del Japó, un país que encara és poc conegut des del vessant turístic. També creixen les propostes de viatges organitzats per a famílies amb nens, amb sortides molt interessants a llocs com Lapònia o les illes Madeira.

Les ofertes relacionades amb creuers són, aquest 2016, molt àmplies amb companyies com Costa Cruceros, Celebrity Cruises, MSC Cruceros, Royal Caribbean  i Azamara Cruises, que seran a la mostra de Manresa.,

El Saló de Viatges i Creuers, que organitza Viatges Masanés, començarà a les 11 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 9 del vespre. Com en les altres edicions, a la tarda, a la sala petita del Kursaal, hi ha diferents presentacions i, com a novetat d'enguany, el fotògraf de viatges i cineasta navarrès Patxi Uriz farà una exposició de la seva trajectòria professional i presentarà el curtmetratge Hijos de la tierra que ha estat reconegut enguany amb un premi Goya. Aquest film té una durada de 30 minuts el testimoniatge de persones vinculades amb la natura que transmeten la saviesa pròpia de la "mare terra".