Formatges Muntanyola, que Ampans elabora a Urpina, serà present a l'Alimentària

Formatges Muntanyola serà a l'Alimentària 2016
Formatges Muntanyola serà a l'Alimentària 2016 | Ampans
Redacció
23 d'abril del 2016
Actualitzat a les 0:51h
Formatges Muntanyola, que Ampans elabora a la formatgeria d'Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, serà present a Alimentària 2016, el saló internacional destinat als professionals del sector de l'alimentació, beguda i gastronomia, que s'inaugura dilluns a Fira Barcelona.

La qualitat dels seus productes es podrà tastar a la Sala d'exposició del país dels cents formatges i als estands dedicats a productors de l'Associació Catalana de Ramaders elaboradors de Formatges artesans.

A més, els productes de Formatges Muntanyola també seran al saló a través del grup agroalimentari dels clúster Créixer, del qual Ampans, juntament amb 6 empreses socials, en forma part, presentant el lot de productes agroalimentaris Créixer.

Formatges Muntanyola elabora formatge artesà amb quatre varietats de llet: cabra (de ramat propi), búfala, vaca i ovella, des de la finca Urpina on Ampans hi desenvolupa un projecte agrosocial i ramader que dóna feina i acolliment a persones amb discapacitat intel·lectual. Quinze persones treballen actualment a la formatgeria que Ampans va posar en marxa a finals de l'any passat a Urpina, i fins ara ha pogut crear 8 llocs de treball adaptats a persones amb necessitats de suport.

Els formatges Muntanyola es poden trobar a diverses xarcuteries i botigues especialitzades, als Bonpreu Esclat i als punts de venda propis d'Ampans (Garden i Canonge). Consulteu informació dels punts de venda a la pàgina web de Formatges Muntanyola