Quin Passeig! proposa consursos de fotos i dibuix per Sant Jordi

Els més menuts podran dibuixar o pintar la làmina del concurs especial de Sant Jordi

Redacció
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:52h
Un concurs de fotos i un altre de dibuix són les principals propostes de Quin Passeig per a la diada de Sant Jordi de demà que donarà el tret de sortida a la 20a edició d'aquesta campanya. Per primera vegada, s'ha organitzat un concurs de fotos a Instagram que vol recollir el màxim nombre d'imatges de la diada de Sant Jordi al Passeig. Per participar-hi, només cal fer la foto i compartir-la a Instagram amb l'etiqueta #quinpasseig. La que tingui més likes guanyarà un pack gastronòmic consistent en un àpat per a dues persones al restaurant Cibus, una visita amb tast al celler Artium i un obsequi de l'escola de cuina Lleure. Hi ha temps per participar al concurs fins el dia 30 d'abril.

Per als més menuts, Quin Passeig i Regió7 proposen un concurs de dibuix especial de Sant Jordi al qual es podrà participar demà mateix a la parada que hi haurà instal·lada a prop de Crist Rei. Els nens hauran de recollir la làmina, pintar-la o fer un dibuix i retornar-la durant el dia de demà per entrar al sorteig d'un lot de contes infantils i altres regals. Qui ho vulgui, podrà dibuixar a la mateixa parada de Quin Passeig.

Altres propostes gastronòmiques i culturals

Com ja és tradició, el col·lectiu Cuineres del Bages tindrà també presència a la parada oferint a tothom qui s'hi acosti una degustació del xarrup de xocolata de Sant Jordi, que aquest any es dedicarà al 20è aniversari de Quin Passeig. És previst que la degustació comenci pels volts de les 6 de la tarda.

D'altra banda, Quin Passeig col·laborarà en la difusió d'accions de caràcter cultural com la gimcana lingüística del CNL Montserrat “A l'abril, cada paraula val per mil” o la primera edició de Llibres Creuats, una proposta per intercanviar llibres en restaurants i cafeteries en la que participen els establiments Passeig, Maïami, Cibus, Òscar, Casa Pio, Frankfurt Les Bases i Breicafè (cafeteria de la FUB). Llibres Creuats és una iniciativa que s'allargarà durant tot el mes d'abril i que sortejarà diferents regals entre totes les persones que hi hagin participat.