Navarcles obre canals de solidaritat amb els afectats per al terratrèmol de l'Equador

La comunitat equatoriana i l'Ajuntament de Navarcles garanteixen que tots els diners recollits seran tramesos directament a entitats socials equatorianes que treballen sobre el territori

Redacció
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:42h
Després del terratrèmol que ha patit el poble d'Equador, que fins al moment ha deixat més de 570 víctimes mortals, la comunitat d'equatorians de Navarcles i d'altres municipis del Bages, amb el suport de l'Ajuntament de Navarcles s'ha organitzat per canalitzar l'ajuda cap aquell país.

Avui per avui la millor via per ajudar als damnificats és l'ajuda econòmica, ja que qualsevol altra mena d'ajut és car d'enviar i difícil de garantir que arribi al seu lloc de destí.

Per garantir que l'ajuda econòmica arribi realment als damnificats, s'ha decidit obrir un compte corrent per rebre l'ajuda econòmica de totes aquelles persones que volen ajudar als afectats pel terratrèmol.

La comunitat equatoriana i l'Ajuntament de Navarcles garanteixen que tots els diners recollits seran tramesos directament a entitats socials equatorianes que treballen sobre el territori per a què els diners recollits arribin al seu destí.

L'ingrés de suport per als afectats pel terratrèmol d'Equador es pot fer al compte corrent obert a l'oficina de la Caixa de Navarcles ES65 2100.9046.9102.00017980

Com a gest de solidaritat amb el poble d'Equador es farà un minut de silenci a Navarcles, el diumenge dia 24 d'abril, a 2/4 de 12 del matí, al Parc Marcel·lí Monrós, en els transcurs dels actes de l'Aplec Sant Jordi.